Vandaag in De Volkskrant verschenen, zomaar:

Share →
  • Leuk stukje, ‘zomaar in de Volkskrant’ – mooi understatement. En met een foto door Jacqueline- goed hoor!
    Ik ga 28 juli weer een maand weg- 30 augustus pas terug. Maar ik zou het erg leuk vinden meer te horen over je Zuid Afrikajaar- vooral omdat ik nu samenwerk met Santie die die 2 jaar geleden van daar naar Nederland kwam en me extra alert heeft gemaakt op alle vooroordelen die wij tolerante Nederlanders over het land koesteren (en over blanken op een vreselijk onterechte manier- zonder ‘s te kijken tegenover wie ze eigenlijk staan bovendien). Al hebben de WK daar denk ik wel wat aan veranderd. Maar ze heeft me ook dingen verteld over haar Boerenfamilie en de Engelsen waar ik niks van wist.
    Gister bekeek ik wat video’tje van Mambapoint.nl, de Afrikaanse uitzendingen. Spannend continent- begrijp best dat Dik en Nel van jouw jaar daar meegenieten. Maar wat een gruwelijke armoede op nog zoveel plekken. Dus ik ben er trots op dat mijn neefje zich inzet om iets tegen aids te doen bijv. Heel belangrijk. Walters broer is nu weer weg uit Oxford en terug bij CDC in Atlanta, maar niet meer speciaal voor aids e.d.
    Wil ook graag ‘s de kadootjes voor je 2 stoere binken kwijt- die liggen al jaren stof te verzamelen.

Klusman.com

Pages

The Latest

  • Kingmaker Malema
    Het stof van de gemeenteraadsverkiezingen van twee weken geleden is in Zuid-Afrika […]

More

© 2012 Klusman.com