Afgelopen donderdag – de dag van Nederland tegen Kameroen – bezocht ik samen met Erik van Bruggen de ‘pre-dinner-match‘ in de Castle of Good Hope.
Het kasteel diende lang als hoofdkantoor van de VOC in Zuid-Afrika. Nu hadden de KNVB, de Nederlandse ambassade en SANEC (de Nederlands-Zuid-Afrikaanse Kamer van Koophandel) het kasteel afgehuurd voor hun gasten.
Wij liepen Willem Kool van het Stan Huygens journaal tegen het lijf en dat leverde het volgende stukje in de krant van vandaag op:

[….] Campagneadviseur Erik van Bruggen vertelde dat zijn zakenpartner Alex Klusman net een kantoor in Kaapstad had geopend. Zij voeren op hun businesskaartje een slogan van de Amerikaanse president Barack Obama : ’Stem, doe mee, politiek is iets dat je je niet kunt veroorloven te negeren’. Een waar gezegde! [….]

Share →
Klusman.com

Pages

The Latest

  • Kingmaker Malema
    Het stof van de gemeenteraadsverkiezingen van twee weken geleden is in Zuid-Afrika […]

More

© 2012 Klusman.com